Drop in:  Kundaliniyoga torsdagar 18.30-19.30 skicka ett sms till 0727338811 och boka en plats. 200 kr per gång. Välkomna

Yvette Björkenvall

Så länge jag kan minnas har jag tyckt om att röra mig till musik och genom dansen hittade jag till yogan som är en stor del av mitt liv idag. Jag älskar att utforska yogarörelser till inspirerande musik och att hitta glädjen och lekfullheten i rörelsen. Jag är certifierad yogalärare inom Hatha yoga på URBAN OM i Stockholm och har vidareutbildat mig inom Restorative yoga, Pranayama och Meditation, Mediyoga och Gravidyoga, Shakti yoga och Yoga Nidra.

Som hälsocoach med funktionsmedicinskt perspektiv, stress- och avslappningspedagog och med studier inom mindfulness, psykologi, integrativ medicin är ett holistiskt synsätt mitt fokus när jag träffar människor.

Yogan blev mitt verktyg att hitta tillbaka efter graviditeter, utmattning och ryggskada och genom åren har jag fått uppleva kroppens fantastiska läkningsförmåga. Ger vi kroppen tid finns många verktyg inom oss. Det mest spännande med yogan är att man aldrig riktigt blir färdig, det är en oändlig värld att utforska och fördjupa sig i, ett livslångt lärande.

Kontakt: Tel +46736935024

Mina kurser

Vinyasa Flow