Drop in:  Kundaliniyoga torsdagar 18.30-19.30 skicka ett sms till 0727338811 och boka en plats. 200 kr per gång. Välkomna

Yinyoga

Yinyoga är en stillsam och meditativ metod som balanserar kropp och sinne. Den består av ett antal sittande och liggande positioner som vi håller passivt under ett par minuter för att öka cirkulation i ett visst område, öppna upp i bindväven runt muskeln och stärka kroppens energiflöde på ett djupare plan. Under ett pass med yinyoga påverkas vi på flera sätt – fysiskt, mentalt och känslomässigt – samt att stelheter och blockeringar lättar.

Yin Yoga är speciellt bra för dig som är stel och orörlig. Långsiktigt så kan yinyogan hjälpa mot diffusa smärttillstånd i bindväven, eller värk i vissa leder/muskler, och för att sänka stressnivåerna i kroppen. Yin Yoga hjälper dig att komma bort från prestation och krav, lugnar ner ditt inre och ger dig ny energi.


Yinyoga med Carina

Carina är Viryayogalärare sedan 2009, med fördjupning inom bland annat anatomi, yogaterapi, yoga för seniorer, restorative yoga, PT-yoga. Yinyogalärare sedan 2012, med fördjupning inom bland annat chakrateori och chakraflöden, samt Mind-Body integration.

Hösten 2021
Måndagar 19.45-21.10
Onsdagar 09.00-10.25
Pris: 2.100 kr för 12 tillfällen
Start: 23 resp 25 augusti.

Kontakta mig på 0708-630095
eller carina.sjoberg@telia.com
för anmälan eller frågor

                                                                                                                                                                                                              
                                                                        
                                                                               

  
Bokning Yinyoga med Carina