Mamma-babyyoga

Lördagar kl. 10.00-11.00.
12, 19 sept. 3, 10 okt.Varmt välkommen att få en stund på yogamattan tillsammans med ditt barn! Mjuk och inkännande yoga tillsammans med andetaget stärker din kropp och ditt sinne tillsammans med ditt barn. Yogan tillsammans med medveten andning stärker kroppen efter graviditet och förlossning. Vi gör exempelvis yogaövningar som stärker bäckenbotten och rygg, och som ökar flexibiliteten i hela kroppen. Ditt barn blir en självklar del av övningarna (om det inte hellre vill sova). Vi avslutar med skön avslappning och/eller meditation. Om gruppen vill så sjunger vi enkla mantran i meditationerna. I mamma-babyyoga tar vi det som det kommer!

Från ca: 2-10 månader, d.v.s. bebisar som inte än börjat krypa runt. Ta med liten filt till ditt barn och gärna en vattenflaska till dig själv. I och med Covid19 är antal kursdeltagare sex mammor exklusive bebisar.

Investering, 1200 kr. kursstart 12/9-20
Anmälan är bindande. I mån av plats kan du även hoppa in senare i kursen - hör gärna av dig! 

Jag som leder kursen heter Lotta Amneby-Maxe. Jag leder yoga och meditation i Täby för vuxna, gravidyoga, mamma & babyyoga och yoga för elever på högstadiet. Hösten 2017 startade jag även upp yoga för nyanlända kvinnor.  Ring mer än gärna om du har frågor!

Varmt välkommen
att boka på mail: lotta@metamorfo.nu
 eller telefon: 0736260521.
Inbetalning: Länsförsäkringar bank: 9023.73.362.61
eller swisha 0736260521.
 Uppge ditt namn som avsändare.

Lotta Amneby-Maxe.
Utbildad enl. KRI The Kundalini Research Institute.
Kundaliniyoga- & meditationslärare.
Medicinsk yogainstruktör.
Gravidyogalärare, Mamma&babyyogalärare.