Mamma-Babyyoga

Varmt välkommen att få en stund på yogamattan tillsammans med ditt barn! Mjuk och inkännande yoga tillsammans med andetaget stärker din kropp och ditt sinne tillsammans med ditt barn. Yogan tillsammans med medveten andning stärker kroppen efter graviditet och förlossning. Vi gör exempelvis yogaövningar som stärker bäckenbotten och rygg, och som ökar flexibiliteten i hela kroppen. Ditt barn blir en självklar del av övningarna (om det inte hellre vill sova). Vi avslutar med skön avslappning och/eller meditation. Om gruppen vill så sjunger vi enkla mantran i meditationerna. I mamma-babyyoga tar vi det som det kommer!


Mamma-Babyyoga med Lotta

Lotta är utbildad enl. KRI The Kundalini Research Institute. Kundaliniyoga- & meditationslärare, medicinsk yogainstruktör, Gravidyogalärare och Mamma-Babyyogalärare.

Grupp Session

Fredagar: 10.00-11.00
Start:
Första fredagen varje månad (februari-maj)
Pris: 1000kr, 4 tillfällen

Generell Information

Från ca: 2-10 månader, d.v.s. bebisar som inte än börjat krypa runt.  Ta med liten filt till ditt barn och gärna en vattenflaska till dig själv. 

I och med Covid-19 är antal kursdeltagare sex mammor exklusive bebisar.
Anmälan är bindande. I mån av plats kan du även hoppa in senare i kursen - hör gärna av dig!

Kursavgiften betalas in före kursstart till Länsförsäkringar bank: 9023.73.362.61 eller swish 0736260521 (uppge namn i meddelande)

Bokning Mamma-Babyyoga med Lotta