Kundaliniyoga för kropp, sinne & själ! Våren 2020.

Fredagar kl 08.30 - 10.00
16 tillfällen v. 3 - 22. Start: fre. 17/1

Måndagar kl 17.45 - 19.15
17 tillfällen v. 3 - 21. Start: mån. 13/1

Öka ditt välbefinnande med kundaliniyoga, som är en mjuk dynamisk form av yoga som både ökar din energi och styrka samt skapar lugn och ro. Vi jobbar med kroppen, sinnet och andningen varje pass. Yoga balanserar kropp & sinne, stärker immunförsvaret, sänker blodtrycket, reducerar stress mm. Inga förkunskaper krävs - alla kan vara med, både du som är van vid yoga och du som är nybörjare! Starta och/eller avsluta veckan med ett yogapass som ger dig mer uthållighet och lugn resten av jobbveckan/helgen.
Väljer du två av mina kurser, får du 20% rabatt på fredagspasset. I mån av plats har även du som yogar ett pass i veckan möjlighet att ta igen detta månd. el. fred. Och i mån av plats kan du även hoppa in senare i kursen - hör gärna av dig! (Drop in: 220 kr., hör i så fall av dig senast samma dag för att se om plats finns)


Kundaliniyoga - medvetenhetens yoga.
Kundaliniyogan ger en helhetssy på livet. Yogan består av olika rörelser och positioner, andning, hand - fingerpositioner, kroppslås, meditationer och reciterande av mantra. Rörelserna och positionerna är ofta enkla. Den intensiva andningen, eldandningen och användandet av mantran gör yogan extra kraftfull. Ordet kundalini betyder livskraft och yogan betyder att förena. Att utöva yoga väcker, stärker och förenar livskraften i kroppen, sinnet och själen.

Investering fredagar: 2880 kr. Anmälan är bindande. Det går fint att dela upp summan vid tre tillfällen. Betala då innan kursstart i jan., i feb. och i mars. Ej yoga v. 9, v.16, v. 21

Investering måndagar: 3060 kr. Anmälan är bindande. Det går fint att dela upp summan vid tre tillfällen. Betala då innan kursstart i jan., i feb. och i mars. Ej yoga v. 9, v. 16

Jag som leder yogan heter Lotta Amneby-Maxe. Jag leder yoga och meditation i Täby för vuxna, gravidyoga, mamma babyyoga och yoga för elever på högstadiet. Hösten 2017 startade jag även upp yoga för nyanlända kvinnor.  Ring mer än gärna om du har frågor!

Varmt välkommen
att boka på mail: lotta@metamorfo.nu
eller telefon: 0736260521.
Inbetalning: Länsförsäkringar bank: 9023.73.362.61 eller swisha 0736260521.
Uppge ditt namn som avsändare.

Lotta Amneby-Maxe.
Utbildad enl. KRI The Kundalini Research Institute.
Kundaliniyoga- & meditationslärare.
Medicinsk yogainstruktör.
Gravidyogalärare, Mamma&babyyogalärare.